Usluge organizacije za godišnjicu mature

Sala za proslave u Sremskoj Mitrovici, spaja stare prijatelje

Podsetite se na stare, dobre uspomene iz školskih dana u prelepom ambijentu Fortuna Event Centra! Kada je proslava mature u pitanju – pored moderne sale za proslavu u samom srcu Sremske Mitrovice, nudimo Vam kompletnu uslugu organizacije proslave, u koju su uključene posebne pogodnosti. Vi odaberite ono što Vam je važno, a mi ćemo se postarati za vrhunsku uslugu.

Naš udeo u proslavi

Super! Uspeli ste da kontaktirate svoje stare prijatelje, sada ide naporan posao organizacije proslave godišnjice mature – što u celosti možete prepustiti našem stručnom timu! Od dekoracije prostora za proslavu, keteringa, muzike za dobru atmosferu, fotografisanja i specijalnih efekata, pokrivamo sve segmente proslave za dan o kojem ćete još dugo prepričavati.

Setite se divnih školskih dana

Organizujte proslavu godišnjice mature, da se ne zaborave školski drugovi. Uz tamburaše, uz pesmu i vino, neka se vrate sećanja na prijateljstvo,simpatije i prve ljubavi, profesore, i lepe dane.Svaku proslavu osim dobrog raspoloženja i interesantnog društva mora da obeleži i sjajna i ukusna hrana. To je recept za uspešnu i nezaboravnu zabavu koja će se pamtiti.

godisnjica-mature-sremska-mitrovica.jpg
skup-godisnjica-mature-sremska-mitrovica.jpg