Proslava 18og. rođendana Sremska Mitrovica

Kada se organizuje proslava 18. rođendana Sremska Mitrovica  definitivno pruža najzanimljiviji sadržaj, dok je baš svečana sala fortuna  – prostor za proslave u centru Sremske Mitrovice  savršen izbor. U pitanju je svečana sala s prelepom salom i dvorištem, gde se mogu napraviti spektakularne fotografije.

Prostor ima kapacitet od 110 mesta za sedenje  sa podijumom za igru u centralnom delu. Prostor je luksuzan i dobro klimatizovan, a dekoracija se prilagođava Vašim zamislima a za to je naša preporuka Cvećara Fragola iz Sremske Mitrovice,lider u cvetnim dekoracijama i aranžmanima na ovom delu Srbije.. Parking je takođe dostupan i prostran.

18ti-rođendan-fortuna.jpg

Izuzetne pogodnosti za punoletstva u Fortuna Event Centru

Usluge koji pružamo dolaze po veoma pristupačnim cenama, i dolaze u skladu sa našim dogovorom i mogućnostima prostora. Pri tome, očekuju Vas brojne pogodnosti i popusti; među njima je i organizacija DJ večeri ,razni vidovi dekoracije itd.
muzički-band.jpg

Usluge za 18ti rođendan Event Centra Fortuna

Specijalne pogodnosti koje nudimo za proslavu punoletstva su: Savršeno dekorisan prostor, Veliki izbor jela i kolača, Profesionalni Fotograf i snimanje rođendana, Rasveta po svetskim standardima kako bi proslava prošla spektakularno i naravno muzika po vašem ili našem izboru.U mogućnosti smo da obezbedimo vrhunskog DJ-a za mlađe kao i razne bendove i tamburaške orkestre za starije klijente.